IVK Producties is producent van zowel film, tv en podcast producties.

Regisseuse en actrice Ilse van Kollenburg heeft in 2009 IVK Producties opgezet, een bedrijf waarin alles gemaakt kan worden wat er toe doet op het gebied van film en podcast. Door haar jarenlange ervaring voor de camera weet ze als geen ander waar een productie- en creatief team aan moet voldoen om het beste resultaat te behalen.

Elke productie wordt nauwkeurig gecast en de best passende crew en apparatuur voor inzet. Door de nauwe samenwerking met opdrachtgever en het creatieve team is het maakproces echt een gezamenlijke reis om te komen tot het gewenste en hoogst haalbare doel. Vertrouwen, plezier een kritische blik en kwaliteit staan hierbij voorop.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@ivkproducties.com

IVK Producties werkt graag samen aan creatieve projecten zowel in opdracht van organisaties en bedrijven, als in eigen producties.
De afgelopen jaren maakten we o.a. voor de NS verschillende trainingsfilms waaronder de documentaire 'Dag in dag uit', voor Adaptics diverse promo- en trainingsfilms en in opdracht van Stichting Praktijkleren ontwikkelen we sinds 2009 alle films voor het middelbaar beroepsonderwijs voor de verschillende opleidingsgebieden.

 

We produceerden de succesvolle theatervoorstellingen 'Omdat ik de beste ben' en 'Salon voor 1' die op de theaterfestivals in Nederland te zien waren. Ter ere van het 100 jarig bestaan van het Zuiderbad in Amsterdam werd de voorstelling 'Zuiderzeemeermin' ontwikkeld.

 

IVK Producties is een creatief bedrijf en werkt in elke productie samen met een nauwkeurig samengesteld team bestaande uit professionals uit de film/tv- en theaterwereld. We zetten onze expertise in om te komen tot het beste resultaat. We denken groots en gaan voor het maximale.

 

Bel of mail ons gerust voor meer informatie 06-20359538 of info@ivkproducties.com