IVK Producties is creative en producer van films voor bedrijven die impact willen maken. We zoeken samen naar het verhaal wat vertelt mag worden en hoe we dat het beste in beeld kunnen brengen zodat het onthouden wordt.

We hebben voor uiteenlopende bedrijven films ontwikkeld o.a voor NS maken we al jaren de trainingsfilms voor het personeel en performen onze acteurs elke maand live bij de 100% NS dag. Voor Stichting Praktijkleren creëren en produceren we alle films voor het lesmateriaal voor oa. het MBO onderwijs in samenwerking met o.a. Tony's Chocolonely, ABN Amro, Young Capital en Deloitte. Voor Adaptics hebben we uiteenlopende films en presentaties ontwikkeld voor zowel intern- als extern gebruik.

We zoeken altijd naar het unieke verhaal wat we van concept tot eindresultaat realiseren met de grootste haalbare impact.

SPL & Tony’s Chocolonely

In opdracht van Stichting Praktijkleren hebben we samen met Tony’s Chocolonely nieuw onderwijs materiaal ontwikkeld voor het MBO. Leuke, leerzame films en werkvormen voor de studenten binnen het bedrijfsleven: New Business Essentials

NS gedragscode

Voor de Nederlandse Spoorwegen hebben we de films ontwikkeld over de gedragscode binnen NS.

Met duizenden mensen vormen we dit mooie bedrijf met een bijzondere missie. Eentje die van belang is voor heel veel mensen:

‘Samen maken we Nederland duurzaam bereikbaar. Voor iedereen!’

JACQ – De Quarantaine Monologen

We zaten al maanden met onze straat in dezelfde storm, maar allemaal op andere bootjes. We kijken en zwaaien vanuit onze deuropening naar de buren. Wat doen ze nu allemaal? Doen ze het wel goed? Doe ik het wel goed? In deze straat vergelijken de buren zich met elkaar in quarantainetijd.

NS

Voor NS hebben we het format ontwikkeld en alle films gemaakt voor de onboarding app voor nieuw personeel.

De Volksbank

We ontwikkelden een film voor De Volksbank over duurzame inzetbaarheid van het personeel.

Noorwegen

We vlogen naar Noorwegen om daar de vitaliteitsreis geïnitieerd door Annet de Lange professor duurzame inzetbaarheid ism met Adaptics in beeld te brengen.

Vopak

Voor alle leidinggevenden van Vopak ontwikkelden we een informatiefilm over de healthcheck van Adaptics.

Cono fietst voor Duchenne Heroes

Voor het team van Beemster kaas maakten wij de promo film voor Duchenne Heroes.

NXP

NXP en Adaptics werken samen als het gaat om duurzame inzetbaarheid van personeel. Wij ontwikkelden enkele video’s voor NXP.

Alles Best Test

Dankbaar dat wij konden bijdragen aan het verwezenlijken van de inzetbaarheidsambities van de Nederlandse Spoorwegen (NS).  Wij brachten een stukje van de dienstverlening in beeld.

NS & ProRail

In opdracht van NS en ProRail hebben wij 7 mini documentaires geproduceerd over suicidepreventie. Een mooie opdracht waarin we met cast, crew en opdrachtgevers de handen ineen hebben geslagen om waanzinnige docu’s te ontwikkelen.

Nuon

De prachtige samenwerking met Nuon geeft ons energie.

Showreel IVK Producties 2016

Altijd al een bedrijfsfilm willen hebben die voor zich spreekt? Maar niet weten waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met het maken van een pakkende film die je niet snel vergeet!

Sectorinstituut Logistiek en Transport

Voor het Sectorinstituut Logistiek en Transport mochten wij de films ontwikkelen in het kader van duurzame inzetbaarheid en de inzetbaarheidscheck.

RWE

Voor RWE zijn wij aan de slag gegaan om interne video’s te produceren speciaal voor de medewerkers van RWE.

Adaptics

Adaptics maakt medewerkers en organisaties aantoonbaar vitaler en helpt om langdurig succesvol te blijven. Dit doen ze door het versterken van vitale leiders, vitale teams en vitale spelers met hoogwaardige dienstverlening.

Salon voor 1

Voor de theatervoorstelling ‘Salon voor 1’, ontwikkelden we onderstaande teaser en trailer. De voorstelling is te zien op de theaterfestivals in Nederland.

Bekijk hier de trailer

Nederlandse Spoorwegen

In opdracht van de Nederlandse Spoorwegen maken wij sinds 2009 uiteenlopende trainingsfilms en e-learnings voor medewerkers.

Stichting Praktijkleren

Met examenproducten, simulaties en beroepsprojecten richt Stichting Praktijkleren zich op de studenten van het Middelbaar Beroeps Onderwijs.

Omdat ik de beste ben

Voor de theatervoorstelling ‘Omdat ik de beste ben’ werd er een verrassende teaser ontwikkeld. In zwembad Ouwerkerk te Vught is gefilmd waarna de beelden in combinatie met de voice-over zijn gemonteerd.

Skills Masters

In Rotterdam Ahoy vinden jaarlijk de Nederlandse kampioenschappen Skills Masters plaats. Mbo-leerlingen strijden om de beste vakman/vakvrouw van Nederland worden

IVK Producties filmde en monteerde korte films tijdens de kampioenschappen die rechtstreeks op de beursvloer werden uitgezonden.