Altijd al een bedrijfsfilm willen hebben die voor zich spreekt? Maar niet weten waar je moet beginnen? Wij helpen je graag met het maken van een pakkende film die je niet snel vergeet!


Alles Best Test NS

In opdracht van Adaptics ontwikkelden wij de film voor de Alles Best Test binnen de NS.

 

Trainingsfilms – NS

In opdracht van de Nederlandse Spoorwegen maakten we opnames voor een nieuwe trainingsmodule voor medewerkers.
Dit najaar start de NS met de module ‘Agressie op de trein’ voor teammanagers en hoofdconducteurs. IVK Producties verfilmde de scripts bestaande uit verschillende escalerende situaties tussen reiziger(s) en een hoofdconducteur.

https://youtu.be/_fj1qJxfiDw

Duurzame inzetbaarheid – Sectorinstituut Logistiek en Transport

Voor het Sectorinstituut Logistiek en Transport mochten wij de films ontwikkelen in het kader van duurzame inzetbaarheid en de inzetbaarheidscheck.

De sector transport en logistiek wil werknemers faciliteren om zo lang mogelijk productief en met plezier door te werken. Via een online ‘Inzetbaarheidscheck’ in het kader van het Sectorplan Transport en Logistiek kunnen werknemers voor zichzelf nagaan hoe het met hun inzetbaarheid staat. Ruim 7.500 mensen hebben inmiddels de check gedaan die als doel heeft om de inzetbaarheid van mensen die werken in transport en logistiek te verbeteren.

Salon voor 1

Voor Salon voor 1, de nieuwste theatervoorstelling van IVK Producties ontwikkelden we onderstaande teaser en trailer. De voorstelling is te zien op verschillende theaterfestivals in Nederland.

Bekijk de teaser

Bekijk de trailer

Agressie op de trein – NS

In opdracht van de Nederlandse Spoorwegen maakten we opnames voor een nieuwe trainingsmodule voor medewerkers.
Dit najaar start de NS met de module ‘Agressie op de trein’ voor teammanagers en hoofdconducteurs. IVK Producties verfilmde de scripts bestaande uit verschillende escalerende situaties tussen reiziger(s) en een hoofdconducteur.

Mindfulness – Adaptics

Adaptics is een innovatief gezondheid- en managementbureau. Ze ondersteunen en adviseren organisaties bij het vormgeven van hun gezondheidmanagement, -beleid en -interventies.

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen ontwikkelde Adaptics een mindfulness programma. IVK Producties werd gevraagd dit programma, bestaande uit verschillende oefeningen te filmen en monteren tot een DVD die ingezet kan worden in uiteenlopende trainingen.

 

Films – Open Universiteit

EMERGO is een ontwikkel tool waarmee lesmodules gemaakt worden. In opdracht van de Open Universiteit, ROC Zadkine en Stichting Praktijkleren werkt IVK Producties mee aan de ontwikkeling van een multimediaal examen met EMERGO.

We schreven mee aan het script, verzorgden de casting, maakten de opnames en de montage.

Skills Masters – Ecabo

In Rotterdam Ahoy vinden jaarlijk de Nederlandse kampioenschappen Skills Masters plaats. Mbo-leerlingen strijden om de beste vakman/vakvrouw van Nederland worden

 

IVK Producties filmde en monteerde korte filmpjes tijdens de kampioenschappen die rechtstreeks op de beursvloer werden uitgezonden. Een van de gemaakte filmpjes is hier te bekijken

 

Omdat ik de beste ben

Voor de theatervoorstelling ‘Omdat ik de beste ben’ werd er een verrassende teaser ontwikkeld. In zwembad Ouwerkerk te Vught is gefilmd waarna de beelden in combinatie met de stem van Ilse van Kollenburg zijn gemonteerd.

Bekijk de teaser

 

 

‘Dag in dag uit’ – NS

In opdracht van de Nederlandse Spoorwegen maakte IVK Producties een documentaire over machinisten en hun werkzaamheden op de trein.

De film zal ingezet worden tijdens de trainingen voor machinisten op het gebied van gezondheid en vitaliteit. De trainingen worden verzorgd door Adaptics

Films in e-learning – Stichting Praktijkleren

Met verschillende e-learnings en trainingsfilms die onderdeel uitmaken van het lesprogramma richt Stichting Praktijkleren zich op de studenten van het Middelbaar Beroeps Onderwijs.

Sinds 2009 maakt IVK Producties de films die ingezet worden in het les-en examenmateriaal voor o.a. de afdelingen ICT, Secretariële beroepen, Commercieel en Financiële beroepen.

E-learning – Oosterkamp training en consultancy

Oosterkamp training en consultancy heeft een e-learning ontwikkeld waarmee via verschillende praktijkcases getraind kan worden op kennis en ontwikkeling van software.

IVK Producties maakte  films van de verschillende casussen in de e-learning module.

Promofilm – ’t Opkikkertje

’t Opkikkertje is een klein eethuis midden op de Bossche markt waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. IVK Producties werd gevraagd deze sfeer in beeld te brengen in een bedrijfsfilm.