Cultuur kleurt het leven

30 mei 2013


Wat heeft Warner Strategy & Fundraising met theater? Wij vroegen het! 

Warner Strategy & Fundraising werkt met en voor organisaties, in binnen- en buitenland, die streven naar een betere wereld. Ze zijn adviseur op het gebied van strategie, draagvlak (fondsenwerving) en organisatie-inrichting voor organisaties die iets moois willen voor de samenleving. 

Ze helpen met nadenken hoe je een goed idee het beste kan profileren, hoe je steun kan krijgen en hoe je het zou kunnen organiseren om het plan zo goed mogelijk voor het voetlicht te krijgen.  Zij werken dus ook professioneel met culturele instellingen.

 

Wat heeft Warner Strategy &Fundraising met theater?
“Wij vinden cultuur, het behoud en het stimuleren van cultuur en het kijken naar en het ook beoefenen van allerlei vormen van cultuur belangrijk.  Ieder van ons gaat dus ook regelmatig naar theater en tijdens lunches e.d. praten we regelmatig over voorstellingen en concerten die we hebben gezien. Dus het gaat – zeker in ons geval – niet om het bedrijf, maar om de mensen in, achter en rond het bedrijf en de manier waarop we ons willen voeden en ontspannen”

 

Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Sponsor een minuut?
“Ik kreeg een bericht via Twitter en dat sprak me meteen aan. We vinden de aanpak leuk en interessant.  ‘Sponsor een minuut’, dat spreekt ons als concept erg aan en ook de website is mooi, vlot, aansprekend en sympathiek”.

 

Waarom zouden andere bedrijven moeten sponsoren?

“Het is heel laagdrempelig voor ‘iedereen die al eens sponsor had willen zijn, maar het tot nu toe niet durfde’. Het gaat dus om bijdragen aan kwaliteit”. 

 

Wilt u  meer weten over Warner Strategy & Fundraising zie: www.wsfr.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016