Liefde voor theater

2 juni 2013


Bureau La Vie is ontstaan uit liefde voor theater & cultuur…

 

Én ontstaan uit passie voor organiseren. Maar ook ontstaan uit de onstuimige interesse voor communicatie en social media. Maar is vooral ontstaan vanuit de drive om al deze elementen in te zetten voor projecten waar Bureau La Vie zich voor meer dan 100% kan inzetten!


Bureau La Vie en theater..

Bureau La Vie is dol op theater! Net als eigenaar Ilona van Lavieren. Als zzp’er werkt Ilona voornamelijk samen met acteurs en theatermakers. Vaak met als doel hun communicatie- en marketingbeleid te verbeteren of uit te breiden. Steeds weer een prachtige uitdaging waarin talent en passie samenkomen. Theater en dus cultuur is een energieke bron die ons creatief denken stimuleert, een bron die ons leert en een bron die onze samenleving dichter bij elkaar brengt. Theater en cultuur is onmisbaar.

 

Bureau La Vie steunt ‘Sponsoreenminuut’ omdat…

…..Sponsoreenminuut een project is dat bewijst dat theatermakers niet afhankelijk zijn van subsidies en de overheid.
Commercieel denken en theater maken gaan heel erg goed samen! Door Ilse te steunen wil ik aan andere theatermakers in mijn netwerk laten zien dat commercieel denken en handelen niet ‘vies’ is, maar juist heel erg veel kan opleveren. Door verder te denken en te gaan kan je wensen vervullen waar je amper over durfde te dromen. Aan collega bedrijven wil ik laten zien welke positieve impact het ondersteunen van een cultureel initiatief heeft voor de culturele zichtbaarheid van je onderneming. Want.., wij hebben elkaar allemaal nodig!”

 

Waarom?
“Wanneer er ook maar een kleine link of liefde voor cultuur heerst binnen een onderneming raad ik aan om Ilse te sponsoren. Naast een kaartje voor een prachtige voorstelling, ontvang je ook op een originele manier aandacht binnen een wellicht nieuwe doelgroep! Sponsoreenminuut is erg dankbaar voor elke gesponsorde minuut en deze dank wordt omgezet en een flinke dosis aandacht via bijvoorbeeld de social media kanalen en nieuwsbrieven.

 

Wil je meer weten over Bureau La Vie kijk dan eens op: www.bureaulavie.nl

 

 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016