Sponsor: Van Herk Services

6 maart 2013


Sponsoreenminuut gaat vliegend van start! De tweede sponsor van de theatervoorstelling ‘Salon voor 1’ is: Van Herk Services. 

Eigenaar Mick van Herk is sinds 2008 werkzaam in de film- en televisie industrie. Hij vervult diverse functies binnen het bedrijf; camerawerk, camera-assistentie, belichting, regie, montage en fotografie. Hij heeft al veel projecten op zijn naam staan.

 

Wat voor een bedrijf is Van Herk Services?
Van Herk Services richt zich op het maken van audiovisuele producties zoals bedrijfsfilms, promotiefilms en commercials. Daarnaast werken we ook mee aan dramaproducties, zoals tv series en speelfilms. Een hoogtepunt binnen mijn projecten is toch wel toen ik een heel seizoen bij de politieserie Flikken Maastricht heb gewerkt. Daarnaast heb ik eind vorig jaar in Ethiopië een promofilmpje gedraaid voor een stichting.

 

Wat heeft een filmbedrijf met theater?
Ik zie theater als de basisvorm van entertainment. Mijn bedrijf wordt regelmatig benadert om bijvoorbeeld een registratie of promotiefilm te maken van een theaterstuk, het is erg leuk om hieraan mee te werken. Bijvoorbeeld de registratie die ik heb gemaakt van ‘De reis om de wereld in 80 dagen’ van Het Zuidelijk Toneel met o.a. Bert Visscher in het Parktheater van Eindhoven.
Naast mijn ervaring áchter de camera ben ik understudy geweest bij een operastuk, iets wat ik nooit meer zal vergeten.

Waarom sponsort Van Herk Services deze voorstelling? 

Cultuur is de weerspiegeling van onze maatschappij, en ik vind dat er in goed vermaak altijd geïnvesteerd mag worden! Mijn bedrijf sponsort regelmatig ambitieuze korte films van jonge filmstudenten, ook door middel van crowdfunding. 

De passie die Ilse heeft voor theater, en haar vorige voorstelling ‘Omdat ik de beste ben’, heeft mij doen besluiten om haar nieuwe voorstelling te sponsoren. 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016