Sleutel tot zelfrealisatie

28 april 2013

Agnes van Duuren sponsort met haar bedrijf Libar Kosinli minuut drie van de theatervoorstelling ‘Salon voor 1’.  
Libar Kosinli staat voor ‘vrijheid van leven, in verbinding met wie je ook wérkelijk bent’. Libar Kosinli biedt coaching en begeleiding aan mensen die hiernaar op zoek zijn en geeft trainingen aan mensen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van werk, relatie en spiritualiteit. Hiervoor wordt o.a. Speyertherapie ingezet.

 

Wat heb je met theater?
Ik vind het hele leven een groot theater. Ik geniet enorm van acteurs die de diepte van het leven op de planken weten neer te zetten. Naast toneel en musical hou ik van goede concerten, van muziek waar je diep door wordt geraakt. 

 

Hoe ben je er toe gekomen om een sponsorbijdrage te geven? 

De overheid blijft maar bezuinigen waardoor het voor kunstenaars steeds moeilijker wordt hun werk te doen. Ik vind het belangrijk dat mensen met talent en passie voor hun werk op het gebied van kunst en cultuur een kans krijgen dit werk te realiseren. Dit levert een grote bijdrage aan de maatschappij. 

 

Volgens het boek ‘de rijkste man van Babylon’ zou iedereen 10% van zijn inkomen moeten schenken aan goede doelen. Met het sponsoren van de grote bekende goede doelen ben ik gestopt en ik heb ervoor gekozen om de kleinere initiatieven te ondersteunen. Ik heb de vorige voorstelling van Ilse ‘Omdat ik de beste ben’ gesponsord, en wilde ook graag een sponsorbijdrage leveren aan de nieuwe voorstelling ‘Salon voor 1’. 

 

Wat vind je van de voorstellingen van Ilse?

De voorstellingen van Ilse hebben enorme indruk op mij gemaakt. Ik heb haar vorige voorstelling diverse keren gezien. Hoe zij het verhaal vertelt en het publiek vanaf het eerste moment pakt en meeneemt is theater van hoge kwaliteit. Ik vond ‘Omdat ik de beste ben’ een mooie en integere voorstelling met een bijzonder verhaal waarbij ze ruimte gaf aan ieders persoonlijke interpretatie. 

Mensen die kwaliteit neerzetten verdienen het om gesponsord te worden.

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016