In gesprek met…

15 april 2013


Al voor het tweede jaar sponsor, een fantastische huidcoach met hart voor cultuur. Deze week met ons in gesprek: Marjo Erades, sinds 1984 is ze eigenaresse van schoonheidssalon Elegant in Hedel.

 

Doel

Het doel van mijn behandelingen is gericht op huidverbetering. Dit houdt in het zelfherstellend vermogen van de huid activeren door middel van peelen, doorbloeden, fruitzuren en bindweefselmassage.

 

Hannah Hakze
Hierbij heb ik een bindweefselmassage cursus gevolgd en dit is tevens het merk waar ik mee werk in mijn salon. Schoonheid zit van binnen, maar je kunt er zelf iets aan doen om je huid er zo mooi en gezond mogelijk uit te laten zien.
De huidcoach is ontstaan met de reden dat er een professioneel geschoolde schoonheidsspecialiste verder gaat dan een behandeling, met als doel je bewust te maken van je huid en deze te analyseren en te meten op vocht, vet en ph waarde.

 

Beloning
De werkelijke beloning is om mensen te zien veranderen tijdens de behandelingen, maar ook door het correct gebruiken van producten thuis. Deze dagelijkse discipline van verzorging zal zich bewijzen in huidverbetering.
Mijn geloof dat ik hier een klein beetje in mag bijdragen, maakt mijn werk dagelijks tot een feest!

 

“Omdat ik de beste ben”

Deze geweldige voorstelling heb ik vorig jaar gezien in het Zuiderbad in Amsterdam. Petje af voor Ilse om zo’n solovoorstelling neer te zetten. Ik heb vorig jaar bijgedragen aan de voorstelling omdat ik de beste ben, ben nu dus voor het tweede jaar sponsor. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen omdat theater het bestaansrecht moet behouden, óók in crisistijden.

 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016