De Baaij Advies

27 mei 2013


De Baaij Advies management – consult – coaching werkt in de groene omgeving en met werkorganisaties.

 

Wat is De Baaij Advies voor bedrijf? 

De Baaij Advies adviseert en coacht organisaties en andere betrokkenen bij kwaliteitsbewaking van ontwikkelingsprocessen, innovaties, veranderingsprocessen en bij nieuwe initiatieven.

De Baaij Advies helpt, ondersteunt en begeleidt bij de vorming van coalities, allianties en samenwerkingsverbanden. De Baaij Advies coacht verenigingen, stichtingen, (non) profitorganisaties en medewerkers van werkorganisaties bij hun taak in de groene omgeving en de uitvoering ervan. Gerard de Baaij, hierover: “Het enthousiasme van de initiatiefnemer brengt partijen bijeen, om in gezamenlijkheid het project vorm te geven en te realiseren. Het belangrijkste onderdeel is het in beeld brengen van kennis, ervaring, geschiedenis en doelen van de projectpartijen. Het zijn de energiebronnen voor realisatie”.

 

Wie is Gerard de Baaij? 

Gerard is eigenaar van De Baaij Advies, management, consult en coaching, directeur en senior. In 1994 heeft hij de stap gezet om zijn eenmanszaak De Baaij Advies te starten. Gerard heeft zich in ruim 25 jaar gespecialiseerd in management, consult en coaching in de groene omgeving en met werkorganisaties. 

Gerard is procesbegeleider en programmamanager bij diverse ontwikkelingsopgaven in de groene omgeving en met diverse werkorganisaties. “Door het openstellen voor andere perspectieven en nieuwe en onverwachte kansen kan ik mijn kennis en ervaring vruchtbaar inzetten”. Dat is het motto waaronder Gerard de Baaij opereert. Gerard is op zijn best, als het allemaal wat ingewikkelder wordt. Van lastige strategievragen of gecompliceerde veranderingsprocessen wordt hij altijd erg enthousiast.

 

Wat heeft De Baaij Advies met cultuur?

“Cultuur maakt een belangrijk onderdeel uit van de leefbaarheid in stad en land. Daarom support De Baaij Advies Salon voor 1. Met zijn allen maken we het verschil.
Het project heeft middelen nodig voor realisatie. Deze bestaan uit goede communicatie, organisatie  en financieringsmiddelen. Ilse van Kollenburg is in staat de organisatie en communicatie tot grote hoogte te brengen. Het bedrijfsleven kan nog zorgen voor financiële middelen. Daarom raad ik alle ondernemers aan mee te doen bij de actie: sponsoreenminuut.nl

 

Meer weten over De Baaij Advies? www.debaaijadvies.nl

 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016