In gesprek met.. Bizzboys

23 juli 2013

Bizzboys is een innovatief mediabedrijf
gespecialiseerd in artiesten- en evenementmanagement,social media support en (online) videomarketing. Ontstaan uit een passie voor nieuwe media en jong talent.
 
Wat doet Bizzboys?
Wij begeleiden nieuwe talenten op zakelijk en creatief gebied en wij produceren en verkopen online videoproducties. Voor dit laatste zijn wij onlangs een samenwerking aangegaan met het Duitse bedrijf Mediakraft, waarmee we vanuit Amsterdam een YouTube netwerk opzetten om zo op korte termijn de grootste “Online TV zender” van Nederland te worden. Tevens organiseren wij 2 non-profit evenementen; “Het Glazen Huisje” en “Teddy4KWF”. 
 
Wat hebben jullie met theater?
Theater is een verzamelnaam voor een scala aan entertainment waarbij alle vormen van zang, acteren, muziek en dans als gemeenschappelijk doel hebben om het publiek te vermaken. Uiteindelijk is dit precies wat wij ook doen. Al is ons podium digitaal en ons publiek wereldwijd, wij zijn ons er van bewust dat “onze” vorm van entertainment ontstaan is uit het eeuwenoude theater. 
 
Jullie sponsoren minuut 45. Vertel! 
Wij zijn sponsor omdat wij Ilse kennen en haar graag steunen in haar plannen zoals zij dit in het verleden ook voor ons heeft gedaan. Waarom specifiek minuut 45? Omdat wij aan de wieg staan van een mediarevolutie. Wij veranderen de manier waarop men in de nabije toekomst muziek zal luisteren en televisie zal kijken. Minuut 45 zien wij dan ook niet als het eind van de voorstelling, maar als een nieuw begin. 
 
Waarom sponsoren? 
Omdat we mensen die voor het vermaak van anderen zorgen altijd zouden moeten ondersteunen. Vooral in deze tijd heeft iedereen toch behoefte aan zo nu en dan een lach op zijn gezicht!
 
Vers van de pers..
Wij hebben in samenwerking met Pelser Filmproducties en Eddy Zoey een documentaire gemaakt t.b.v. het KWF, welke op 24 juli om 00:30 zal worden uitgezonden op Veronica. Zie ook: www.bizzboys.nl
 
 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016