Interview Audiotrip

18 juni 2013


Wij vroegen Peter-Paul Timmermans eigenaar van Audiotrip het spreekwoordelijke hemd van het lijf.

Wat is audiotrip voor bedrijf?
Eind 2011 heb ik na mijn studie Sound design & Studiotechniek aan de HKU mijn eigen bedrijf Audiotrip opgericht. Sindsdien doe ik zeer verschillende opdrachten die allemaal met geluid te maken hebben. Zo werk ik voor o.a. IVK Producties vaak als geluidsman op de set, maar ook doe ik sound design voor iPad games/commercials of korte films en werk ik regelmatig bij nasynchronisatie studio’s als technicus.

Wat heeft audiotrip met theater?

Ik kom bijna dagelijks in contact met (stem)acteur/actrices die ook actief zijn in musicals en theatervoorstellingen en het is altijd mooi om te zien met hoeveel passie en beleving zij over hun voorstellingen praten. Zelf ga ik eerlijk gezegd niet heel vaak naar voorstellingen, zo’n 3/4 keer per jaar. Dit zou eigenlijk wel wat vaker mogen(!)

Waarom sponsor je dit project?

Ilse huurt mij regelmatig in als geluidsman voor bedrijfsfilms van IVK Producties en het leek me tof om op deze manier iets terug te doen en door de geluidsnabewerking voor de teaser van ‘Salon voor 1’ te doen hoop ik dat Ilse nog meer mensen kan bereiken met haar voorstelling.

Waarom zouden andere bedrijven volgens jou moeten sponsoren?
Het is in de deze tijd erg moeilijk voor theatermakers om een voorstelling van de grond te krijgen. Veel subsidies zijn weggevallen en het is belangrijk dat culturele sector in leven blijft. In de filmwereld zie je hetzelfde verschijnsel. Ze hebben ook steeds vaker hulp nodig in de vorm van crowdfunding en sponsoring door bedrijven.

 

Meer weten over Audiotrip? www.audiotrip.nl

 

 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016