Afrit 22

20 mei 2013


“Op dat moment reed ik op de A2 naar Den Bosch en moest ik de afrit nemen om thuis te komen. Afrit 22.”

 

Afrit 22 helpt ondernemers en klein MKB op een eenvoudige en begrijpelijke manier actief en succesvol te worden in social media en bloggen.
Martijn Bloksma,  zelfstandig ondernemer, combineert zijn kennis en ervaringen op dit gebied om opdrachtgevers online verder te helpen. Zijn missie is om ondernemers en organisaties te helpen succesvol te worden door het vertellen van verhalen. Verhalen in de vorm van blogs die bereik krijgen door onder andere social media. “De afgelopen jaren heb ik door ervaring geleerd wat werkt online en wat niet”.

 

Hoe is het bedrijf ontstaan?

Als Social Marketing Manager bij mijn vorige werkgever hielp ik dagelijks klanten met de inzet van social media. Toen ik in december te horen kreeg dat mijn contract niet verlengd zou worden besloot ik om mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden in vervulling te laten gaan.
De naam is ontstaan toen ik onderweg een beetje aan het dagdromen was. “Stel dat ik voor mezelf ga beginnen, wat zou mijn bedrijfsnaam dan zijn?” Op dat moment reed ik op de A2 naar Den Bosch en moest ik de afrit nemen om thuis te komen. Afrit 22. Nu is Afrit 22 bijna 3 maanden oud.

 

Afrit 22 is sponsor van minuut 16, hoe ben je ertoe gekomen om te sponsoren?
Als ondernemer merk ik dat de geijkte verdienmodellen niet meer opgaan. Zelf ben ik constant op zoek naar nieuwe manier van samenwerken. Daarom heb ik ook het grootste respect voor Ilse van Kollenburg die op deze manier een voorstelling op de planken wil brengen. En dan vind ik het een mooi vooruitzicht dat deze voorstelling één van mijn eerste gaat zijn!

 

Waarom zouden meer mensen/bedrijven volgens jou moeten sponsoren?
Ilse verdient het om deze voorstelling uit te kunnen voeren. Cultuur heeft het moeilijk in Nederland en in plaats van zich erbij neer te leggen neemt Ilse het heft in eigen hand en ziet andere kansen. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

 

Voor meer informatie over Afrit 22 zie: www.afrit22.nl

 

Help jij ook? www.sponsoreenminuut.nl

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016