Social Media Succes

7 mei 2013


Een nieuwe sponsor ondersteunt Salon voor 1, wij spraken met Erwin over social media, succes en theater. 


Wat is Social Media Succes voor een bedrijf? 
Social Media Succes is een bedrijf dat andere bedrijven helpt bij het zakelijk goed inzetten van Websites, E-mail marketing en natuurlijk Social Media. Begin 2011 startte Erwin van Litsenburg zijn bedrijf Social Media Succes en begon andere professionals en bedrijven te adviseren en te trainen, hield lezingen, bedacht social Media strategieën en implementeerde Social Media profielen en voerde campagnes.
 
Wie zit er achter het succes van dit bedrijf? 
Erwin van Litsenburg, bedenker en eigenaar van Social Media Succes, begon in 2010 met het uitdenken van manieren hoe hij professionals het beste kon helpen om hun wegwijs te maken op Social Media. Dat heeft geleid tot zijn bedrijf Social Media Succes.
 
“Dat “succes” is niet onopgemerkt gebleven en steeds meer bedrijven en professionals begonnen mij te bevragen hoe ik toch zoveel Facebook Fans, Twitter volgers en LinkedIn connecties en groepsleden had gekregen. Natuurlijk vond ik het allereerst een leuk gespreksonderwerp, maar vooral zag ik dat Social Media een onmisbaar zakelijk tool zou worden. En daar help ik hen nu mee.”
 
Ga je wel eens naar het theater? 

“Om te ontspannen ga ik graag naar het theater. De leukste voorstelling die ik gezien heb was van de Ashton Brothers. Wat een waanzinnig energieke voorstellingen zijn dat en veel humor om te lachen!” 

 
Waarom sponsort Erwin? 
Erwin pakt zijn kans en sponsort met zijn bedrijf minuut 11 van de theatervoorstelling Salon voor 1 van Ilse van Kollenburg. “Het is een leuk initiatief wat steun verdient. Je moet niet bij de pakken neerzitten, maar juist kansen creëren voor jezelf!” 
 
Wil u ook een sponsorbijdrage leveren, kijk dan eens op Sponsoreenminuut voor de mogelijkheden. 
 
 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016