Help ‘Salon voor 1’

16 maart 2013


Lees hier online de IVK nieuwsbrief van Maart.

Heeft u hart voor cultuur en helpt u mee de nieuwe voorstelling van actrice, theatermaakster én onderneemster Ilse van Kollenburg te realiseren?  

 

Mogen wij 1 minuutje van uw tijd?
Graag geven wij u wat meer informatie over “sponsor een minuut” waarbij de sponsoring van 1 minuut de financiering vormt van een compleet theaterstuk.Even voorstellen:
Ilse van Kollenburg is een succesvol actrice, theatermaakster én onderneemster. Ilse wilde de enorme hap uit het cultuurbudget niet zien als een verloren strijd, maar juist als een kans om te bewijzen dat cultuur en ondernemerschap zeer goed samen gaan en elkaar zelfs kunnen versterken.

Ilse wil theater maken. Bijzondere voorstellingen op bijzondere locaties. In 2011 werd met de hulp van enthousiaste sponsoren de monoloog ‘Omdat ik de beste ben’ gerealiseerd en speelde uitverkochte voorstellingen op verschillende theaterfestivals.

Goud in handen:
Geprezen door de pers en menig ondernemer bleek het idee van “sponsor een minuut”, waarbij ondernemers 1 minuut kunnen sponsoren en zo een compleet theaterstuk realiseren, een gouden idee te zijn. Ondernemers met hart voor cultuur sloegen de handen ineen en Ilse kon de monoloog spelen in haar gedroomde decor: een zwembad.

Salon voor 1:
De nieuwe voorstelling ‘Salon voor 1’ speelt in een jaren 50 kapsalon in oude leegstaande panden. Daar wachten Bert en Jacq op die ene gast, die zich eens in de zoveel tijd laat knippen. Meer klanten zijn er niet. Men veegt om het vegen, om de tijd te doden om vast te houden aan structuur.
Maar wat gebeurt er als blijkt dat je zit vastgeroest in gewoontes die niet meer werken? Dat het opvegen van de non-existente haren je dagtaak is geworden?

Bent u nieuwsgierig? ‘Salon voor 1’ is vanaf juni 2013 te zien op verschillende theaterfestivals.

Een kans:
Wilt u helpen om de nieuwe voorstelling op de planken te krijgen en laten zien dat ondernemerschap binnen de kunst- en cultuursector een kans verdient? Bezoek dan eens onze website www.sponsoreenminuut.nl en zie hier wat uw sponsorminuten voor positieve effecten hebben op uw bedrijf.
De verkoop van 45 keer één minuut theater is reeds gestart en u kan al voor 50 euro een eigen minuut krijgen waar u geen spijt van zult hebben.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de sponsoring van een minuut kunt u terecht op de website www.sponsoreenminuut.nl Ook zijn wij via mail: info@sponsoreenminuut.nl en telefoon 06-20359538 bereikbaar.

Hartelijke groet,
Innes van den Heuvel en Ilse van Kollenburg

 

Share
Tweet
Share
Forward to Friend

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016