Sponsor minuut 1: Adaptics

5 maart 2013

Met trots presenteren we onze eerste sponsor van Sponsoreenminuut: Adaptics.

Initiator Chiel van Kollenburg heeft met zijn bedrijf de eerste steen gelegd voor de nieuwe voorstelling ‘Salon voor 1’.

Adaptics helpt organisaties de vraag te beantwoorden: ‘hoe houd ik mijn medewerkers gezond en inzetbaar?’

 

Hoe is Adaptics ontstaan?
In 2007 heb ik Adaptics opgericht. Het bedrijf is ontstaan door interesse in ondernemerschap gecombineerd met gezondheid en vitaliteit. De interesse en het enthousiasme hiervoor heeft mij doen besluiten daar iets mee te gaan doen. Adaptics beschikt inmiddels over 25 werknemers.

 

Wat heeft Adaptics met theater?
Ik vind dat theater het geestelijk welzijn van mensen bij elkaar kan brengen. Theater is een prachtige vorm van expressie en daarnaast een medium wat iets duidelijk kan maken op verschillende manieren. Theater is een mooie kunstvorm waarbinnen je op een veilige manier een gevoel kan neerzetten. Binnen Adaptics wordt theater ingezet om het bewustzijn van medewerkers te vergroten, hiervoor werken we samen met trainingsacteurs.

 

Hoe ben je er toe gekomen om een sponsorbijdrage te geven? 
Ik vind dat theater, kunst en cultuur een belangrijk deel van de maatschappij uitmaakt. Theater is een mooie vorm die gebruikt kan worden om daaraan bij te dragen. Ilse onderscheidt zich van de traditionele vorm van theater. Naast het acteren is ze ondernemer, doet ze de productie en werft sponsors.

 

Heeft jou bedrijf eerder bijgedragen aan een culturele activiteit?
We hebben vorig jaar bijgedragen aan de voorstelling ‘Omdat ik de beste ben’, we zijn nu dus voor het tweede jaar sponsor. 

 

Waarom vind je dat men zou moeten sponsoren?
Mijn belangrijkste reden is dat ik vind dat theater het bestaansrecht moet behouden, theater mag niet verdwijnen, ook niet in moeilijke tijden. Ik vind het een mooie manier om mensen ergens van bewust te maken, zoals de bewustwording van bepaalde thema’s. Ik ga zeker mijn netwerk inzetten om deze sponsoractie onder de aandacht te brengen. 

 

Meer informatie over Adaptics is te vinden op:  www.adaptics.nl

 

 

 

 

 

 


Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief »

Cast NS rond

11 december 2018

Alles Best Test

20 mei 2017

Nieuw kantoor

7 februari 2017

RTL 4

6 december 2016

Nuon

2 november 2016

NS

23 augustus 2016